Pages Navigation Menu

mensen laten bewegen

Links

Edith 2sEdith Vonk     Training & Coaching

Leven: de dans tussen buigen en gaan staan voor wie je bent.

Ik ben dol op dansen; bewegen, plezier, expressie, souplesse, kracht, improviseren. Daar geniet ik enorm van. Als ik door te dansen in beweging kom verandert er ‘iets’ in mij. Dan voel ik de energie en begint het in mij te sprankelen en ziet de wereld er anders uit. Deze ervaring gebruik ik ook graag in mijn werk; beweging brengt verandering. Ik hou er van om via beweging een verandering op gang te brengen. Bij individuen, teams en organisaties. Door middel van advies, training en individuele coaching. Beweging in de gewenste richting; dat wil zeggen: de verandering die aansluit bij de wensen, waarden en doelen van de individu en van de organisatie als geheel. Het in beweging brengen van mensen is de rode draad in mijn werk.Voor meer informatie: www.edithvonk.nl.

Samenwerken met Affect:

De geest zoekt, het is het hart dat vindt. George Sand, Franse schrijfster.

Na vier jaar zelfstandig werken had ik eind 2011 de wens om, daar waar de opdracht het zou toestaan, weer met collega’s samen te werken. Om gezamenlijk het plezier, creëren, leren, sparren, spiegelen te delen en beleven.

Met Affect is samenwerken een feestje! Het zijn specialisten en vakmensen. Zij leven hun werk en stralen oorspronkelijkheid en vakkundigheid uit. Ik verwonder mij elke keer weer als ik hen aan het werk zie.

 

Liny MutsearsLiny Mutsaers, fotografe Bemmel

Website under construction

liny.mutsaers.fotografie@kpnmail.nl

“Als fotograaf met een achtergrond in de geestelijke gezondheidszorg is voor mij het contact met mijn onderwerp of opdrachtgever een belangrijke inspiratie.
Of dat nu individuele portretten zijn, een documentaire in een vluchtelingenkamp, het rivierlandschap, locatie fotografie of een bedrijfsreportage.
In de wisselwerking en nabijheid die daardoor ontstaat, voel ik mij in mijn element en komt wat ik wil vertellen het beste tot uitdrukking.”

over de Foto shoot met Affect:

“Sfeer, kleur en harmonie in een organische omgeving zijn kernwoorden die het werk, de uitgangspunten en de personen achter Affect typeren.Op een inspirerende en betekenisvolle locatie hebben Esther en ik daar in een plezierige samenwerking een visuele vertaling aan gegeven. Kenmerkend voor de werkwijze van Affect: De weg ernaar toe is van even groot belang als, en maakt deel uit van het uiteindelijke resultaat”.

 

actioninmind 

Roos Knijnenburg, Action in mind, heeft ervaring in het trainen van teams in de gehandicaptenzorg. Deze ervaring ligt op het gebied van verbetering samenwerking, naast het vergroten van autonomie van cliënten in de zorg.

Tevens is Roos door opleidingen en ervaring gespecialiseerd in het trainen en coachen naar een vitaal lijf, leven en bedrijf. Mijn kracht is het persoonlijke contact dat ik aanga en uitgaan van wat er mogelijk is. Nieuwsgierig? Neem een kijkje op de website of link mij op linkedIn.

 laat je niet los!

Bij Paul mocht ik het vak trainer leren. Hij is een trainer die rust uitstraalt, en humor kan inzetten om een vastgelopen situatie los te wrikken. Dat maakt dat mensen in beweging komen. Paul geeft vertrouwen en ruimte, waardoor ik, en ik zag dat ook bij anderen, durfde uit te proberen, te onderzoeken, te spelen met de inhoud van de stof die Paul geeft. Van Esther leerde ik diepgang in mijn trainingen te brengen. Door te kijken, te voelen en te gebruiken wat een team aangeeft. Esther zet energie, enthousiasme en een niet aflatend doorzettingsvermogen in. Dat maakt dat ik blijf groeien en zoeken naar kansen om mezelf te ontwikkelen.

Beiden beschikken zij over een jarenlang opgebouwde kennis en ervaring, vertaald naar de praktijk. Het lukt hen steeds de lange termijn missie van de opdrachtgever te omarmen en de opleidingsvragen om te zetten in trainingen die professionaliteit van medewerkers zo vergroten, dat cliënten er de volgende dag baat bij hebben. Niet door eenvoudig dingen te veranderen, maar doordat medewerkers echt geprikkeld worden anders te kijken naar hun cliënten. Het draagt direct bij aan de professionalisering van het vak begeleiding/behandeling van cliënten in de gehandicaptenzorg. Roos Knijnenburg -Action in Mind

snepmi.nl logoSnepmi.nl is een bedrijf van Dick Impens die zich specialiseert in het maken van software (applicaties) en websites voor ondernemers sinds 1994. Onze software en websites zijn gericht op eenvoudig gebruik en kunnen altijd worden aangepast aan uw manier van werken.