Pages Navigation Menu

mensen laten bewegen

Affect


beweging water 2

Affect is gespecialiseerd in het begeleiden van strategische organisatie vragen, verandermanagement en ontwikkel trajecten voor alle lagen binnen een organisatie, waarbij ons doel is ‘mensen in beweging te zetten naar een gezamenlijk perspectief’.  Bij het ondersteunen van de opdrachtgever ligt de nadruk op het realiseren van veranderingen vanuit identiteit en authenticiteit.

Identiteit en authenticiteit
Organisaties veranderen. Organisaties bestaan tegenwoordig niet alleen meer om diensten te verlenen of winst te boeken, maar vervullen in toenemende mate een zingevende en betekenisverlenende rol: richting de maatschappij en in het leven van haar medewerkers. Naast de identiteit vormt de ‘authenticiteit’ een steeds belangrijke toegevoegde waarde binnen organisaties. Affect zoekt in haar trajecten dan ook voortdurend naar de verbinding tussen de authenticiteit van de organisatie en die van de medewerker. In het gedeelde domein, daar waar de authenticiteit van organisatie en medewerker elkaar overlappen, ontstaat de onderscheidende toegevoegde waarde. Het benutten van dit gedeelde domein helpt zowel de organisatie als haar medewerker bij het verwezenlijken van de zingevende rol.

Meer lezen over de wijze waarop Affect authenticiteit in haar diensten integreert? Klik dan hier.

Affect wordt gevormd door  Esther Faber en Paul Frerichs.                   

‘Ik beweeg mensen om vanuit hun eigen bezieling als inspiratiebron datgene te doen wat nodig is voor de organisatie en vervullend voor henzelf’. 

Esther Faber is bedrijfskundige en sociotherapeut. Zij heeft jarenlange ervaring als manager, trainer en coach. Esther is ervaren in organisatie- en familie- opstellingen en gecertificeerd Birkman-consulent. Daarnaast maakt Esther gebruik van diverse creatieve instrumenten in haar werk als  vormgever/ontwerper.

‘Het gezamenlijk aangaan van verantwoordelijkheden in een sfeer van vertrouwen en openheid is voor mij een belangrijke drijfveer voor pro-actief handelen’.

Paul Frerichs is bedrijfskundige en orthopedagoog. Hij werkte jarenlang als manager, trainer en coach. Paul is gespecialiseerd in het co-creëren van maatwerkoplossingen voor complexe organisatievraagstukken en verander-management.

Paul & Esther zijn  gecertificeerd loopbaan potentieel methodiek (LPM) coaches.

In onze werkplaats werken we graag met kleine groepen in een sfeer die onze authenticiteit uitdrukt en u uitnodigt uzelf te laten zien. Onze Werkplaats vind u in de Baankstraat op nummer 33 in Zutphen, zie hieronder de plattegrond en parkeermogelijkheid.

 

 

Parkeren

Klik op het plaatje voor een vergroting